fbpx
Home / Rodo

Rodo

RODO_Sensilis

INFORMACJA O TWOICH DANYCH


25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (RODO) – > szczegóły.

Abyśmy mogli nadal przesyłać Ci informacje o najlepszych ofertach i promocjach marki Sensilis prosimy o potwierdzenie wyrażenia zgody poprzez zaznaczenie odpowiednich pól i wysyłkę formularza.

Dodatkowo jeśli to zrobisz mamy dla Ciebie niespodziankę. Do końca czerwca złóż zamówienie w sklepie www.sensilis.pl, wtedy otrzymasz  od nas wartościowy prezent – Krem do rąk Sensilis.

 

PAMIĘTAJ – w dowolnym momencie możesz wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych! Wystarczy że napiszesz na adres: ado@albert.com.pl.pl

 


 

    Adres email (wymagane)

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych przez ALBERT POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Dobczycach, ul. Obwodowa 4A, 32-410 Dobczyce, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie XII Wydział Gospodarczy KRS, pod numerem: 0000098464, NIP: 6811004325, REGON: 350815320. Zostałem/-am poinformowany/-a, że mogę wycofać zgodę w każdym momencie.

    Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych od ALBERT POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Dobczycach, ul. Obwodowa 4A, 32-410 Dobczyce, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie XII Wydział Gospodarczy KRS, pod numerem: 0000098464, NIP: 6811004325, REGON: 350815320, na wskazany przeze mnie adres poczty elektronicznej (adres e-mail). Zostałem/-am poinformowany/-a, że mogę wycofać zgodę w każdym momencie.


    Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informujemy, iż:

    1. Administratorem Twoich danych osobowych jest ALBERT POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Dobczycach, ul. Obwodowa 4A, 32-410 Dobczyce, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie XII Wydział Gospodarczy KRS, pod numerem: 0000098464, NIP: 6811004325, REGON: 350815320 (dalej jako: „ADO”).
    2. Kontakt z Administratorem Ochrony Danych możliwy jest pod adresem: ado@albert.com.pl
    3. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w zakresie udzielonych zgód, do celów marketingowych oraz przesyłania informacji handlowych, w tym naszego newslettera, zawierającego informacje o aktualnych ofertach, promocjach i specjalnych akcjach organizowanych przez ALBERT Polska.
    4. Odbiorcami danych osobowych będzie wyłącznie firma Albert Polska sp. z o.o.
    5. Twoje dane osobowe będą przetwarzane do czasu cofnięcia przez Ciebie poszczególnych zgód.
    6. Przysługuje Ci w dowolnym momencie prawo cofnięcia każdej ze zgód na przetwarzanie danych osobowych (bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem), dostępu do ich treści, jak również prawo do ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania lub przenoszenia. Przysługuje Ci również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
    7. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże w zakresie związanym z realizacją usługi ich brak może uniemożliwić jej wykonanie